Presentació

Itziar: perruqueria i estètica.

Benvingut a la pàgina web d’Itziar Perruqueria i Estètica. La nostra perruqueria a Manresa és molt més que un local ple de tisores i pintes per treballar; és un lloc de trobada amb amics, en què cuidem el teu aspecte amb cura. Aquí t’esperen els millors tractaments per lluir un cabell sa, bonic i ple de vida.

Som especialistes en donar forma i color als teus cabells, sempre amb el millor consell i amb treballs exclusius, totalment personalitzats. Seguim les últimes tendències en perruqueria, però sobretot, pensem en tu i en el que millor et senti, perquè volem que el teu look reflecteixi l’especial que ets per a nosaltres.

Deixa’ns cuidar el teu cabell com es mereix. Vine a la nostra perruqueria a Manresa i gaudeix d’una experiència capil·lar inoblidable a la zona de spa, on t’aplicarem productes específics per a les necessitats del teu cabell.

A Itziar Perruqueria i Estètica t’espera un equip de professionals completament dedicat a la teva imatge, il · lusionat per oferir-te sempre el millor de si mateixos. Ens avalen 16 anys d’experiència i la il · lusió de compartir amb tu aquest somni que és la nostra vida.